Breddels Architecten
OVER BREDDELS ARCHITECTEN

Over Breddels Architecten

BREDDELS ARCHITECTEN bestaat ruim 25 jaar. Onze opdrachtgevers zijn privépersonen, ondernemingen, overheden, schoolbesturen en non-profit organisaties. Voor hen ontwerpen wij spraakmakende woningen, duurzame sportaccommodaties, functionele gebouwen, veilige scholen, fantasievolle musea en winkels waar de kassa rinkelt. Bij elk project zien wij mensen die wonen, werken, winkelen, leven en leren.

Onze opdrachtgevers hebben een doelstelling, een wens, een droom of een idee. Door goed naar hen te luisteren, sluiten wij daar bij aan en komen met doordachte oplossingen.

Onze visie is: samen werken, samen oplossingen zoeken voor de wensen van de opdrachtgever en kwaliteit leveren die past in zijn of haar maat en budget. Wij verwezenlijken dromen tot gebouwen die de tijd kunnen doorstaan. Daarbij kiezen we voor innovatieve en duurzame technieken en werken we graag met natuurlijke en duurzame materialen.

Van kleinschalig project tot complex en omvangrijk gebouw; bij Breddels Architecten staan vakmanschap en betrokkenheid altijd voorop.

BREDDELS ARCHITECTEN is lid van de BNA (Koninklijke Maatschappij tot bevordering der Bouwkunst Bond van Nederlandse Architecten), de enige algemene Nederlandse beroepsvereniging van architecten. Het doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden.

Zaterdag 30 april 2016 was Paul Breddels te zien in het televisieprogramma WoonTips op RTL4: