Oplevering De Bever is in zicht!
Breddels Architecten
Oplevering De Bever is in zicht!

Oplevering De Bever is in zicht!

8 NOV 2018

Aan de skyline van Heerhugowaard wordt een nieuw en uniek woongebouw gerealiseerd, waarin plaats is voor 78 hoogwaardig afgewerkte, royale appartementen. Hiervan vallen 60 appartementen in de sociale huursector en 18 appartementen in een duurder segment, verspreid over 7 woonlagen.

De appartementen in woongebouw De Bever zijn 1 november jl. officiëel (bouwkundig) opgeleverd en zijn onderverdeeld in 4 typen. Woningtype A, B en C hebben een inpandige berging in het appartement en woningtype D heeft een berging in de gezamenlijke bergingenblokken op de begane grond.

Het nieuwe woongebouw, door Breddels Architecten ontworpen in opdracht van Segesta Groep, wordt gebouwd door Scholtens Groep en is gelegen aan de achterzijde van de Media Markt Heerhugowaard. De bewoners kunnen gebruik maken van het parkeerdek bovenop de elektrogigant, welke te bereiken is via een loopbrug. Daarnaast bevindt zich op het buitenterrein een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Er wordt nu nog volop gewerkt aan de afronding van de algemene ruimtes en de buitenruimte. De sleuteloverhandiging zal over ca. 2 weken plaatsvinden.


Lees meer over woongebouw De Bever, Heerhugowaard.

Volg de laatste ontwikkelingen op de Facebook pagina van De Bever Heerhugowaard.