Vorige
Strandpaviljoen Zee & Zo, Petten aan Zee
Volgende
Breddels Architecten
Vorige
Strandpaviljoen Zee & Zo, Petten aan Zee
Volgende

1090

Nieuwbouw

Opdrachtgever
Strandpaviljoen Zee & Zo

Ontwerp
Fred de Rijcke

Fotograaf
Sjoerd Laan

BVO
1.071m2

Start ontwerp
Januari 2014

Start bouw
Najaar 2015

Oplevering
Eind 2015

Deel dit project
Specificatiesspecificaties

1090

Nieuwbouw

Opdrachtgever
Strandpaviljoen Zee & Zo

Ontwerp
Fred de Rijcke

Fotograaf
Sjoerd Laan

BVO
1.071m2

Start ontwerp
Januari 2014

Start bouw
Najaar 2015

Oplevering
Eind 2015

Strandpaviljoen Zee & Zo, Petten aan Zee

Genieten van het eerste lentezonnetje en van de gouden gloed hartje zomer, tot aan de bulderende najaarsstormen: Zee & Zo is niet zomaar een strandpaviljoen, maar een unieke strandbeleving! Turend over de Noordzee en Pettemer duinen is Zee & Zo de plek voor heerlijk eten in een ontspannen sfeer, zakelijke meetings, feesten en partijen en al het moois wat er te vieren valt!

Het idee van Strandpaviljoen Zee & Zo is onstaan in de jaren 80. Als tieners waren de tweelingbroers Bas en Jeroen Schut in de zomer de hele dag op het strand te vinden, een dag vol voetbal en zwemmen. Tegen de avond, als de toenmalig eigenaar van het paviljoen met tractor en platte kar z’n vuilnistonnen ging ophalen van het strand, vroeg hij twee vrijwilligers om hem daarbij te helpen met een ijsje als beloning! Elke schoolvakantie werden op die manier de dagen ingevuld en ontstond de liefde voor het strand.

In het jaar 2009 is een droom werkelijkheid geworden en startten de broers Zee & Zo. Sinds de opening groeide het al snel uit tot een volwaardig restaurant met een uitgebreide lunch- en dinerkaart. In de loop der jaren legden de broers en hun team zich steeds meer toe op het organiseren en regisseren van feesten, vergaderingen en partijen. Dat werd een doorslaand succes. Inmiddels heeft Zee & Zo een uitstekende reputatie bij zowel bedrijfsleven als de consument. Maar de horizon reist verder!

Het strand verandert, dus Zee & Zo verandert mee! Breddels Architecten heeft voor de twee broers een nieuw paviljoen ontworpen op een nieuwe locatie bij de ingang van “Zand tegen Zee”, waar de nieuwe hoofdopgang wordt gesitueerd. Het paviljoen met een oppervlakte van ruim 1.000 m2, krijgt een stoer en robuust karakter met veel hout en raampartijen. Naast een restaurant krijgt het paviljoen ook een apart gedeelte voor feesten en partijen en komt er op de bovenverdieping een vergaderzaal.

Toon de locatie op de kaart Verberg de kaart