Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
PAUL BREDDELS
 

 

Paul Breddels

Fred de Rijcke

Peter Beerepoot

Paul Breddels (Rotterdam, 1956) volgde na de HTS in Haarlem de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en behaalde in 1997 het architectenexamen bij het SBA in Den Haag. Na gewerkt te hebben voor een plaatselijke aannemer, vervolgens bij Twynstra Gudde (projectmanagement) en aansluitend bij Architektenburo Sander Douma, richtte hij in 1989 zijn eigen bureau op.

Begonnen als eenmanszaak vanaf de keukentafel is Breddels Architecten inmiddels uitgegroeid tot een ervaren bureau met 20 medewerkers.

Een bureau dat onder leiding van Paul Breddels, Fred de Rijcke en Peter Beerepoot, die in 2008 en 2021 toetraden als partner, vanuit het eigen ontworpen kantoorpand Het Rif in Heerhugowaard aan een breed scala van projecten werkt.

Inmiddels zijn er meer dan 1.400 projecten gerealiseerd, waaronder scholen, woningen en sportaccommodaties, maar ook grootschalige projecten als bedrijfspanden en winkelcentra. Van kleinschalig tot omvangrijk, van renovatie of verbouwing tot nieuwbouw.

De ontwerpen van Paul Breddels kenmerken zich door het gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen en oog voor detail en afwerking. In al zijn ontwerpen staan de menselijke maat en flexibiliteit voorop en vormt de manier waarop natuur en gebouw elkaar kunnen versterken een grote inspiratiebron.
 

E-mail:  paulbreddels@breddels.nl

 

Zaterdag 30 april 2016 was Paul Breddels te zien in het televisieprogramma WoonTips op RTL4: