Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Hotel 't Fnidsen in Alkmaar
Breddels Architecten
Hotel 't Fnidsen in Alkmaar

Hotel 't Fnidsen in Alkmaar

2 JAN 2019

Op 19 november 2018 is Hotel 't Fnidsen, gelegen in de gelijknamige straat in d'Oude stad van Alkmaar, geopend.

Het pand, gedateerd uit de 13e eeuw, in het oude centrum van Alkmaar is, naar ontwerp van Breddels Architecten, compleet gerenoveerd met het doel de ultieme combinatie te creƫren tussen authentieke staat en modern comfort. Een deel van het pand is monumentaal beschermd, waardoor het oude karakter van het pand goed bewaard is gebleven.

Het boutique hotel is gelegen boven Restaurant 't Fnidsen, en beschikt over 7 kamers waarvan de meeste uitzicht hebben op het historische centrum van Alkmaar. Het is nu mogelijk om heerlijk te overnachten in de binnenstad van Alkmaar, in drie verschillende typen kamers: 'Fnidsen kamer', 'Fnidsen patio kamer' en de 'Fnidsen suite'.

De 'Fnidsen kamers' zijn met zorg en aandacht ingericht en hebben allen een eigen karakter. De kamers zijn voorzien van alle denkbare gemakken waaronder airconditioning en wifi. Het open karakter van de kamers wordt benadrukt doordat de hotelkamer en de badkamer veelal in elkaar overlopen. De badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche. De kamers zijn gelegen op de 1e en 2e etage, en zijn via een trap bereiken.

De 'Fnidsen patio kamer' heeft ook een eigen compact patio terras, een luxe middenin de stad!

De 'Fnidsen suites' zijn ruim van opzet en de badkamer beschikt niet alleen over een heerlijke regendouche maar ook over een luxe ligbad.