Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Woning Kennemerstraatweg
Breddels Architecten
Woning Kennemerstraatweg

Woning Kennemerstraatweg

15 FEB 2019

In Heiloo wordt, op een riant kavel op loopafstand van het Heilooërbos, hard gewerkt aan de realisatie van een eigentijdse woning.

De opdrachtgevers hadden de wens om de woning parallel aan de Kennemerstraatweg te positioneren zodat er een ruime besloten tuin achter de woning ontstaat. Door de grote glaspartijen aan de achterzijde, kan de tuin vanuit verschillende ruimtes in de woning beleeft worden.

Kenmerkend voor deze woning zijn het gebruik van mooie natuurlijke materialen voor de gevels en het dak die bestaan uit natuursteen en leien. Haaks op de voorgevel staat een dwarskap welke eveneens voorzien is van leien. Het dak krijgt daardoor een kruisvorm welke doorloopt tot aan het maaiveld.

In de nog te realiseren berging worden dezelfde materialen en detaillering consequent doorgevoerd. Bij het haard element en de schoorsteen is hetzelfde natuursteen als in de gevel toegepast.

Op de begane grond zijn naast de riante woonkeuken, een bijkeuken, hoofdslaapkamer met inloopkast en een luxe badkamer aanwezig.

Op de verdieping zijn open kantoorwerkplekken met uitzicht op de vide gecreëerd en zijn er twee extra slaapkamers, een berging, wc en badkamer gesitueerd.
 

Lees meer over deze woning aan de Kennemerstraatweg, Heiloo.