Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Ter Steege, Rijssen
Breddels Architecten
Ter Steege, Rijssen

1111

Nieuwbouw

Opdrachtgever
Ter Steege

Ontwerp
Fred de Rijcke

Aannemer
Thermoflor Bright Buildings

BVO
1.502m2

Start ontwerp
Mei 2014

Start bouw
Februari 2015

Oplevering
Juni 2015

Specificatiesspecificaties
1111 Nieuwbouw

Opdrachtgever
Ter Steege

Ontwerp
Fred de Rijcke

Aannemer
Thermoflor Bright Buildings

BVO
1.502m2

Start ontwerp
Mei 2014

Start bouw
Februari 2015

Oplevering
Juni 2015

Ter Steege, Rijssen

Ter Steege B.V. is een bekende internationale leverancier van potterie, souvenirs en lifestyle artikelen, met vestigingen in Rijssen, Aalsmeer, Brazilië en Vietnam.

Voor de hoofdvestiging in Rijssen kreeg Breddels Architecten de opdracht om een 1.500 m² grote showroom te ontwerpen. Waar vroeger vier oude vervallen Romneyloodsen stonden, is nu een bijzonder vormgegeven pand gerealiseerd. De diagonale geaccentueerde lijnen en het gewaagde kleurgebruik maakt het een bijzonder gebouw. Het pand bestaat uit moderne polycarbonaat sheddaken, een wit gecoate staalconstructie en een verdiepingsvloer voor optimale ruimtebenutting.

Door de nieuwbouw te schakelen aan de bestaande showroom is een ruimte met een vloeroppervlak van maar liefst 2.500 m² ontstaan. Deze ruimte is nodig om het alsmaar groeiende assortiment van Ter Steege te kunnen presenteren aan retailers en groothandelaren.

In het House of Inspiration zal het aan inspiratie niet ontbreken. Ter Steege voert de bezoeker mee langs talloze commerciële presentaties en volledige ingerichte inspiratiekamers voor de collectie binnenpotterie. De nieuwbouw, gebouwd door Thermoflor, heeft de uitstraling en kenmerken van een kas. In de kas ervaart de bezoeker de collectie buitenpotterie zoals deze het hoort te zijn, in combinatie met levend groen. Verschillende winkelpresentaties, bestaand maar ook nieuw ontwikkeld, dragen bij aan een optimale ’experience’.

Tussen de oude en nieuwe showroom ligt een fraai aangelegde tuin waarin ondermeer tuindecoratie te zien is.

Toon de locatie op de kaart Verberg de kaart