Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Over Breddels Architecten

 

Over Breddels Architecten

Breddels Architecten is een middelgroot onafhankelijk architectenbureau dat in 1989 is opgericht door Paul Breddels. In 2008 is Fred de Rijcke toegetreden als partner, na eerst jarenlang als collega's samen te hebben gewerkt. In 2021 is ook Peter Beerepoot als partner toegetreden. Peter werkt sinds 2009 bij Breddels Architecten. Het bureau is gevestigd in een zelf ontworpen kantoorpand 'Het Rif' in Heerhugowaard.

Onze opdrachtgevers zijn privépersonen, ondernemingen, overheden, schoolbesturen en non-profit organisaties. Voor hen ontwerpen wij spraakmakende woningen, duurzame sportaccommodaties, functionele gebouwen, veilige scholen, fantasievolle musea en winkels waar de kassa rinkelt. Bij elk project zien wij mensen die wonen, werken, winkelen, leren en leven.

Actief luisteren en grondig analyseren staan altijd aan de basis van ons integrale ontwerpproces. Daarbij vormt de architectuur de verbinding en expressie tussen droom, programma, budget en de dagelijkse beleving van het gebouw. Vanaf de eerste praatprent tot na de oplevering voelen wij ons betrokken bij het project.

Een kleinschalig project of een complex en omvangrijk gebouw? Bij Breddels Architecten staan vakmanschap en betrokkenheid altijd voorop.

 

BREDDELS ARCHITECTEN is lid van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus ( BNA ),
de enige algemene Nederlandse beroepsvereniging van architecten. Het doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden.