Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
PETER BEEREPOOT
 

 

Paul Breddels

Fred de Rijcke

Peter Beerepoot

Peter Beerepoot (Heerhugowaard, 1981) studeerde na de MTS in Hoorn en de HTS in Alkmaar aan de TU Eindhoven, waar hij in 2008 zijn Master Architecture, Building and Planning behaalde. Na het afstuderen werkte hij gedetacheerd bij Breddels Architecten, waar hij in 2009 in dienst kwam van het architectenbureau.

Sinds 2021 is hij toegetreden als partner en heeft hij samen met Paul Breddels en Fred de Rijcke de leiding over Breddels Architecten. Een bureau met 20 medewerkers, dat vanuit het eigen ontworpen kantoorpand Het Rif in Heerhugowaard aan een breed scala van projecten werkt. Inmiddels zijn voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers meer dan 1.400 projecten gerealiseerd, van kleinschalig tot zeer omvangrijk.

In de jaren voor het partnerschap heeft Peter Beerepoot naast woningen en bedrijfsgebouwen ook meegewerkt aan ontwerpen van een kleinschalige uitbreiding of interieuropdracht tot grootschalige projecten als winkelcentra, scholen en woongebouwen.

De kracht van zijn ontwerpen zit in de vertaling van de wensen van een opdrachtgever in een ontwerp. Daarbij maakt hij vaak gebruik van natuurlijke materialen met een rijke uitstraling en mooie details in harmonie met de omgeving.
 

E-mail:  peterbeerepoot@breddels.nl