Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Missie
 

Ontwerp en advies beginnen met een luisterend oor. Wat is de wens van de opdrachtgever?
In welk huis voelt de toekomstige bewoner zich thuis? Hoe kan architectuur bijdragen aan de aantrekkingskracht van een bedrijf? In welke omgeving kan een werknemer, scholier of sporter zijn talenten het best ontplooien?

Actief luisteren en grondig analyseren staan altijd aan de basis van ons integrale ontwerpproces. Daarbij vormt de architectuur de verbinding en expressie tussen droom, programma, budget en de dagelijkse beleving van het gebouw. Vanaf de eerste praatprent tot aan de oplevering zijn wij intensief betrokken bij het project.

Samenwerken met alle deelnemers in het bouwproces is de sleutel tot het realiseren van goede gebouwen. Bouwprocessen zijn over het algemeen complex, kunnen lang duren en kennen veel verschillende partijen met (soms) verschillende belangen en verantwoordelijkheden. Door actief te luisteren kunnen wij samen tot een goed en doordacht ontwerp komen.

Wij maken gebruik van innovatieve technieken op het gebied van duurzaamheid en circulair bouwen. Wij hebben een voorkeur voor duurzame en natuurlijke materialen die mooi verouderen en tijdloos zijn.