Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Missie

Missie

BREDDELS ARCHITECTEN is een middelgroot onafhankelijk architectenbureau dat in 1989 is opgericht door Paul Breddels. In 2008 is Fred de Rijcke toegetreden als partner, na eerst jarenlang als collega samen te hebben gewerkt. Het bureau is gevestigd in een zelf ontworpen kantoorpand 'Het Rif' in Heerhugowaard.

Het bureau bestaat uit 20 medewerkers, waarvan een groot deel tien en enkele zelfs twintig jaar met het bureau verbonden zijn. We beschikken over een goed geolied team met kennis en ervaring vanaf de initiatieffase tot en met de complete procesbegeleiding. Met behulp van eigen technische experts en kostendeskundigen zijn wij in staat een ontwerp- en bouwproces van het begin tot het eind in alle facetten effici├źnt te begeleiden. Zo worden functionaliteit, kwaliteit, tijd en kosten optimaal bewaakt.