Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Team

Team

BREDDELS ARCHITECTEN bestaat uit 20 medewerkers, onder leiding van Paul Breddels & Fred de Rijcke. Het hechte team bestaat uit veel medewerkers die al tien of zelfs twintig jaar aan het bureau verbonden zijn. Wij beschikken zodoende over een goed geolied team met kennis en ervaring vanaf de initiatieffase tot en met de complete procesbegeleiding.

Met behulp van eigen technische experts en kostendeskundigen zijn wij in staat een ontwerp- en bouwproces van het begin tot het eind in alle facetten efficiënt te begeleiden. Zo worden functionaliteit, kwaliteit, tijd en kosten optimaal bewaakt.

Onze tekenaars zijn opgeleid tot het tekenen via BIM (Bouw Informatie Model). BIM is een manier van ontwerpen en bouwen waarbij het gebouw in een 3d-model wordt opgebouwd. Nadat het ontwerp door de opdrachtgever goedgekeurd is, wordt het project verder bouwkundig uitgewerkt als een BIM model in ArchiCAD.

Van kleinschalig project tot complex en omvangrijk gebouw; bij Breddels Architecten staan vakmanschap en betrokkenheid altijd voorop!


Peter Beerepoot
Dillian Brantjes
Birgit Brehmer
Dennis van de Burg
Theo de Git
Sjoerd Laan
Nico Neuvel
Don Schuit
Thomas Timmer
Randy Verbeek
Ronald Wassenaar
Dick van der Werff
Lisette de Wit
Thim Wong
Furkan Yüksel