Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Team
 

Het team van Breddels Architecten bestaat uit ca. 20 medewerkers en werkt onder leiding van
Paul Breddels , Fred de Rijcke en Peter Beerepoot . Het team bestaat uit veel medewerkers die al tien of zelfs twintig jaar aan het bureau verbonden zijn. Wij beschikken zodoende over een goed geolied team met veel kennis en ervaring vanaf de initiatieffase tot en met de complete procesbegeleiding.

Met behulp van eigen technische experts en kostendeskundigen zijn wij in staat een ontwerp- en bouwproces van het begin tot het eind in alle facetten efficiënt te begeleiden. Zo worden functionaliteit, kwaliteit, tijd en kosten optimaal bewaakt.

Een ontwerp is bij ons altijd het resultaat van teamwork.

Van kleinschalig project tot complex en omvangrijk gebouw; bij Breddels Architecten staan vakmanschap en betrokkenheid altijd voorop.
 

Onze medewerkers
Dillian Brantjes, Dennis van de Burg, Theo de Git, Martijn Haeck, Klazina Korver, Sjoerd Laan, Nico Neuvel, Marco van den Oever, Theo Schoon, Don Schuit, Thomas Timmer, Randy Verbeek, Ronald Wassenaar, Dick van der Werff, Lisette de Wit en Furkan Yüksel.