Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Stage
 

 

Op zoek naar een stageplaats? Breddels Architecten biedt derdejaars HTS-studenten graag een stageplek aan. Bij voorkeur zien wij deze stage aaneengesloten in de periode januari-bouwvak of einde bouwvak-januari.

Naast de begeleiding bieden wij de stagiaires een cursus ArchiCAD aan zodat je als volwaardig bouwkundig tekenaar aan de slag kunt.

Breddels Architecten biedt ook stageplekken aan voor WO-studenten. De voorkeur gaat hierbij uit naar een aaneengesloten periode van enkele maanden. Gedurende de stageperiode zul je deel uit maken van het ontwerpteam.

Mail je motivatie naar architect@breddels.nl


17 AUG 2021

Net voor de bouwvak hebben we afscheid genomen van onze stagiaire Alex Buijsman. Elk schooljaar geven we studenten de kans om bij ons stage te komen lopen. Voor hen leuk om te kijken hoe het reilt en zeilt in het 'echt' en voor ons leuk om zijdelings betrokken te blijven bij de jongere generatie die bouwt aan zijn/haar toekomst. Daar maken wij graag deel van uit. In het kort hierbij een verslag van Alex over de stageperiode bij ons bureau.

Ik ben in februari 2021 gestart met mijn stage bij Breddels Architecten. Ik studeer HBO Bouwkunde op Inholland Alkmaar en zit in mijn derde leerjaar.
Breddels Architecten sprak mij onder andere aan als stagebedrijf vanwege de verschillende projecten die worden gerealiseerd, de grootte van het bedrijf en het feit dat ze bij (meerdere) projecten betrokken zijn vanaf het ontwerp tot aan oplevering.

Bij mijn sollicitatie heb ik gemeld dat ik aan zoveel mogelijk fases van het ontwerpproces wilde werken. Tijdens mijn stage heb ik dan ook aan hele diverse projecten mogen werken.
Ik ben erg tevreden over de begeleiding tijdens mijn stage. Aan het begin werd ik goed op weg geholpen en kon ik voor alle vragen terecht bij mijn stagebegeleider. Later ging ik meer zelfstandig aan de gang. Ieder project werkte ik samen met andere collega’s. Omdat iedere collega gespecialiseerd is in andere onderdelen, leerde ik van iedere collega nieuwe dingen.

In de afgelopen 6 maanden heb ik een goed beeld gekregen van het werken bij een architectenbureau en heb ik enorm veel nieuwe kennis opgedaan. Ik wil Breddels Architecten bedanken voor het afgelopen half jaar en ik raad het bureau zeker aan als stageplek!