Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Heropening Intratuin Emmeloord & IJsselstein
Breddels Architecten
Heropening Intratuin Emmeloord & IJsselstein

Heropening Intratuin Emmeloord & IJsselstein

22 OKT 2021

Intratuin Emmeloord aan de Espelerweg is donderdag 21 oktober jl. officieel geopend na een grote verbouwing en uitbreiding.

Er is maar liefst 1.000 m² winkeloppervlakte bijgebouwd, waarmee de totale oppervlakte nu uitkomt op 4.500 m². Dat biedt ruimte aan een groter assortiment en meer bezoekers. Opvallend in de winkel is het nieuwe, ruime restaurant dat plaats biedt aan negentig bezoekers.

Het restaurant grenst aan het ouderlijk huis van een van de eigenaren, dat tevens het hart vormt van het tuincentrum. Met het behoud van de oude woonboerderij, is het nostalgisch karakter van het familiebedrijf behouden gebleven. Intratuin Emmeloord; groter, groener en gezelliger.

Opening nieuwe Proeftuin Intratuin IJsselstein

Op dinsdag 5 oktober jl. is eveneens het vernieuwde restaurant van Intratuin IJsselstein geopend. Naast het winkelen is het weer mogelijk om te ‘Eten in de Proeftuin’. De horecaplek heeft een complete metamorfose ondergaan.

Het is groter, luxer en er is nu ook een groot speelparadijs voor de kids. Groene en roze fluwelen banken, gekleurde wanden en plafonds met veel groen en een prachtig buffet waar van alles te krijgen is.

De nieuwe uitstraling van de horeca heeft nog steeds zijn warme en gezellige sfeer behouden. ‘Eten in de Proeftuin’ geeft een ware beleving, zowel in sfeer als smaak.