Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Intratuin Duiven opent nieuw restaurant, De Proeftuin
Breddels Architecten
Intratuin Duiven opent nieuw restaurant, De Proeftuin

Intratuin Duiven opent nieuw restaurant, De Proeftuin

10 APR 2018

Intratuin Duiven opende op vrijdag 30 maart 2018 de nieuwe horecagelegenheid. Deze beslaat nu ca. 500 m² keukens en uitgifte en ca. 1.000 m² terrassen op de begane grond en ca. 700 m² terrassen entresol.

In oktober 2017 zijn al de uitbreiding van de winkel (ca. 8.000 m²) en uitbreiding van het magazijn (ca. 4.000 m²) in gebruik genomen.

De totale intratuin beslaat nu een oppervlakte van ca. 32.000 m², waarvan ca. 25.000 m² winkel. Dat is ongeveer 5 voetbalvelden groot met een gehele route van 1 km lang,  welke uiteraard korter kan.

Het totale complex Plaza Graafstaete beslaat nu een oppervlakte van ca. 50.000 m².

Door de uitbreiding kan je Intratuin Duiven bijna geen tuincentrum meer noemen, het is meer een groen- en belevingscentrum. 

Het nieuwe horecagedeelte, ook wel De Proeftuin genaamd, is gelegen in het centrum van de winkel. Er zijn diverse zithoeken gecreëerd met in elke hoek een andere sfeer en stijl. Van Botanisch tot oriëntaals en van lief tot stoer.

Het horecagedeelte heeft 800 zitplaatsen en een team van 50 medewerkers zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Alle versproducten komen uit eigen "Groententuin". De "Groententuin" is uiteraard ook geopend voor het winkelend publiek.  

Ook is er volop gedacht aan de kinderen, er is een kinderspeelparadijs met klimtuin met klautermogelijkheden tot wel 4 verdiepingen hoog. Ook zijn er veel glijbanen en trampolines aanwezig.