Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Opening Intratuin Lisse
Breddels Architecten
Opening Intratuin Lisse

Opening Intratuin Lisse

29 MRT 2022

In februari 2021 verwoestte een brand het net verbouwde pand van Intratuin Lisse vlak voor de opening. Door Breddels Architecten is een volledig nieuw pand ontworpen en verder geperfectioneerd.

De nieuwbouw wordt gefaseerd gebouwd. De eerste fase, de koude kas van de nieuwbouw, is nu afgerond. De officiële opening is op 31 maart, maar de nieuwe vestiging van Intratuin aan de Heereweg ging zaterdag 26 maart alvast open.

De volgende fase bestaat uit de bouw van het magazijn, de entree en de warme kas die in oktober dit jaar opgeleverd zullen worden.
Het tuincentrum krijgt een strakke uitstraling met een duidelijke entree met veel glas en één levensgrote olijfboom van 7 meter hoog. Het levendig groen komt overal terug, zowel op de gevels als binnen in de winkel.

In de winkel komt een ruim opgezette horeca, waarbij men zowel binnen als buiten kan genieten. Op de verdieping heeft men straks uitzicht over de weidse bollenvelden, die de omgeving rijk is.
Het tuincentrum zal worden voorzien van de nieuwste technieken, zoals warmtepompen voor de verwarming en PV-panelen voor een duurzame opwekking van eigen energie.

De nieuwe winkel wordt uiteindelijk totaal zo'n 12.500 m² groot en is voorzien van hoge kappen.