Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Weijver Fitness & Wooods in Hoogwoud
Breddels Architecten
Weijver Fitness & Wooods in Hoogwoud

Weijver Fitness & Wooods in Hoogwoud

26 MEI 2023

Sinds januari 2023 is Sportcentrum De Weyver in Hoogwoud, in handen van nieuwe eigenaren.

Breddels Architecten heeft de opdracht gekregen om het geheel te voorzien van een moderne en frisse look. Daarbij was er ook een wens om vanuit het sportcafé zicht te hebben op de sportvelden.

Inmiddels zijn de werkzaamheden bijna afgerond en kan er weer volop getraind worden in de volledig vernieuwde fitnessclub; Weijver Fitness. Op korte termijn zullen er ook twee padelbanen gerealiseerd worden en heeft het sportcafé een eigentijdse facelift gekregen.

Maar sporten maakt hongerig en daarvoor kan je terecht bij het vernieuwde sportcafé of het nieuwe Italiaanse restaurant Wooods. Wooods is een aanwinst voor Hoogwoud en serveert authentieke Italiaanse gerechten tijdens de lunch en het diner. Leuk om te weten is dat de fraai vormgegeven houten tafels, die sfeer en warmte geven aan Wooods, gemaakt zijn van populieren die langs de A.C. de Graafweg hebben gestaan.

Kortom, de nieuwe Weijver Fitness is een modern en bruisend centrum voor sport, ontspanning en horeca. Het is een ontmoetingsplek voor alle leeftijden.