Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
De Drie Hofjes in Spanbroek
Breddels Architecten
De Drie Hofjes in Spanbroek

De Drie Hofjes in Spanbroek

28 JULI 2022

Op de voormalige bedrijfslocatie van JET BIK in Spanbroek zal medio 2023, door aannemer Van Braam-Minnesma uit Wormerveer, worden aangevangen met de bouw van diverse woningen en appartementen.

Het plan genaamd, De Drie Hofjes, bestaat uit diverse woningen. Breddels Architecten is, door projectontwikkelaar De Vastgoed Adviseur (DVA) uit Alkmaar, gevraagd om de verschillende woningen vorm te geven. De eerste concept ontwerpen, die een goede eerste indruk geven, zijn reeds gepresenteerd aan de welstandscommissie en zijn positief ontvangen. Er zullen nog wel een klein aantal details worden aangepast.

Naar verwachting wordt na de zomer 2022 gestart met de verkoop van de woningen. Wilt u meer informatie over De Drie Hofjes, dan kunt u contact opnemen met Klaver Makelaardij of neem een kijkje op www.dedriehofjes.nl .