Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
De Waardmeester
Breddels Architecten
De Waardmeester

De Waardmeester

29 JUNI 2023

Breddels Architecten heeft in opdracht van Bouwcombinatie Heerhugowaard (BCH) en Bot Bouw het nieuwbouwplan De Waardmeester in Heerhugowaard vormgegeven. Het nieuwbouwplan is gelegen in De Draai, onderaan de Oostdijk tegenover Molen Hensbroek. De Waardmeester kenmerkt zich door groen, water, rust en het gevoel van vrijheid doordat het gelegen is pal aan het groene, weidse land van West-Friesland.

Het nieuwbouwplan bestaat uit twee delen die elkaar prachtig in balans houden. Aan de ene zijde komt een mix van twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en rijwoningen. Aan de andere zijde, direct achter de dijk, komen levensloopbestendige villa's en bungalows met twee slaapkamers en badkamer op de begane grond. Een groot deel van de 42, door Breddels Architecten ontworpen, woningen zijn aan het water gelegen. Ook is er volop parkeergelegenheid en ruimte voor het creëren van een mooie tuin.

De oppervlakten van de verschillende woningen variëren van circa 95m² tot ruim 198m². Alle woningen zijn energiezuinig en worden aangesloten op de stadsverwarming van HVC. Bij veel woningen is er een keuze voor meerdere indelingen en uitbreidingsopties. Zo is iedere woning af te stemmen op de eigen woonwensen.

De opzet en architectuur van het nieuwbouwplan De Waardmeester is uniek, deze nieuw te bouwen wijk is met geen andere wijk of buurt te vergelijken.

Er staat duidelijk iets moois te gebeuren... de verkoop staat begin september 2023 gepland. Op woensdag 5 juli wordt er een informatieavond georganiseerd. U bent van harte welkom van 18.30 uur tot 20.00 uur bij Bot Bouw aan de K.P.C. de Bazelweg 2 in Heerhugowaard.
 

Kijk voor meer informatie op www.dewaardmeester.nl