Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Een eyecatcher met uitzicht
Breddels Architecten
Een eyecatcher met uitzicht

Een eyecatcher met uitzicht

12 NOV 2020

De eyecatcher van het Stationsgebied in Heerhugowaard, dat wordt de toren met daarin 113 appartementen variërend in grootte tussen de 55m² en 125 m².

Het wordt een tot boven toe getrapte toren met veel groen. De toren wordt voorzien van een parkeergarage en een parkeerdek op de garage. De begane grond biedt volop mogelijkheden voor commerciële functies. Dit zal ook ten goede komen aan de levendigheid in het gebied.

Op de top van de toren komt een uitzichtpunt dat openbaar toegankelijk wordt. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het Oosterdelgebied en Heerhugowaard.

Naast de woontoren, die de naam Waarddijktoren zal krijgen, komt een zorggebouw met 64 appartementen. Het gaat om woningen voor dementerenden die intensieve zorg nodig hebben. Daarnaast komen er appartementen voor zelfstandig wonenden die met lichtere zorg toekunnen.

Beide gebouwen worden duurzaam ontwikkeld en gasvrij gebouwd.
 

> Lees meer over dit project: Waarddijktoren, Heerhugowaard