Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Worstenmakerij
Breddels Architecten
Worstenmakerij

Worstenmakerij

12 DEC 2020

Op bedrijventerrein De Vaandel in Heerhugowaard wordt een nieuw bedrijfspand gerealiseerd, een worstenmakerij. Het nieuwe pand wordt zo gemaakt en ingericht dat er professioneel en volgens de strenge regels van het verwerken van voedingsmiddelen gewerkt kan worden, waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat.

De bouwvergunning is nog maar net binnen of de bouw is al gestart! De heipalen zijn recent de grond in gegaan.

Het pand krijgt een duidelijke entree met veel glas, wat staat voor de duidelijke en schone werkwijze van het bedrijf. De entree is in het midden gepositioneerd om het pand in tweeën te delen en te zorgen voor een buffer tussen de toe- en afvoer van de producten. Dit is ook de reden dat er twee inritten zijn, waarbij de linkerzijde voor de toevoer is van de voedingsmiddelen. En de rechterzijde voor het afvoeren van de geproduceerde en verpakte producten, welke naar de winkel gaan. Daar waar de leveranciers, de transporteurs en het personeel het pand betreden is de gevel bekleed met een eigentijdse stoere geprofileerde staalplaat. De scheiding en routing van het productieproces is nog eens extra benadrukt door de entree een andere rood/bruine kleur te geven.