Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Eerste paal nieuwbouw Yong Li Belting
Breddels Architecten
Eerste paal nieuwbouw Yong Li Belting

Eerste paal nieuwbouw Yong Li Belting

18 AUG 2020

Op 4 augustus is de eerste paal geslagen voor de tweede uitbreiding van Yong Li Europe* op bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel. Daarmee is de realisatie van een nieuwe productiehal tegenover de huidige twee panden aan de Koolmand begonnen.

De nieuwe hal zal o.a. een gloednieuwe productielijn van 2 meter gaan huisvesten. Ook de huidige productielijnen worden naar de nieuwe hal verplaatst waardoor in de bestaande gebouwen meer ruimte ontstaat om de voorraad uit te breiden.

Destijds heeft Breddels Architecten het ontwerp mogen maken voor het eerste bedrijfspand van Yong Li Europe en de later aangrenzende uitbreiding. Wij zijn trots wederom betrokken te zijn bij deze nieuwe productiehal aan de overzijde van de straat.

Het nieuwe pand bestaat uit een gemetselde plint met daarboven grijze sandwichpanelen. Het kantoorgedeelte krijgt een strak blauw kader gevuld met lamellen zonwering met daarachter een glazen gevel. Dit geeft de productiehal een architectonisch accent en verwijst hiermee ook naar de reeds bestaande panden.
 

* Yong Li Europe is het Europese hoofdkantoor van de Yong Li Belting Group, een wereldwijd opererende onderneming die actief is in de productie en verwerking van gecoate transportbanden.