Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Feestelijke start De Waardmeester
Breddels Architecten
Feestelijke start De Waardmeester

Feestelijke start De Waardmeester

8 JULI 2024

Met het leggen van de eerste vloerplaat door wethouder Ester Leibbrand en Gem Bot van de Bouwcombinatie Heerhugowaard (BCH) is op feestelijke wijze stilgestaan bij de start van de bouw van project De Waardmeester in Heerhugowaard.

Dit gebeurde op woensdag 3 juli jl. onder toeziend oog van de toekomstige bewoners, vertegenwoordigers van de Gemeente Dijk en Waard, de architect, het bouwteam en de ontwikkelaar van het plan, de BCH. Onder de kopers zijn starters op de woningmarkt, maar ook jonge gezinnen en senioren die naar verwachting in de zomer van 2025 de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst kunnen nemen. Na de feestelijke handeling was er voor de kopers gelegenheid om kennis te maken met hun nieuwe buren onder het genot van een hapje en drankje. Mede dankzij het mooie weer was het een zeer geslaagde middag.

Het project De Waardmeester bestaat uit twee plandelen, Parkzijde en Waterzijde. In de Parkzijde komen 9 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. Aan de Waterzijde komen 19 comfortabele levensbestendige bungalows. Breddels Architecten heeft in opdracht van de BCH de 42 grondgebonden woningen in het nieuwbouwplan ontworpen. Alle woningen zijn, door de grote belangstelling voor dit unieke project, in korte tijd verkocht.


Lees meer over De Waardmeester