Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Start verkoop Dahlia Park fase 2A
Breddels Architecten
Start verkoop Dahlia Park fase 2A

Start verkoop Dahlia Park fase 2A

25 JUNI 2024

Op 3 juli 2024 gaat fase 2A van de nieuwe wijk Dahlia Park, Winkel in de verkoop.

Dat de belangstelling voor de nieuwe wijk zo groot zou zijn, dat hadden de projectgroep en de gemeente Hollands Kroon niet verwacht. De 49 woningen uit fase 1 gingen als warme broodjes over de toonbank. Daarom komt fase 2 van de nieuwbouwwijk in Winkel nu versneld op de markt. Dahlia Park ging eind vorig jaar in de verkoop. Vanaf 21 december 2023 konden belangstellenden zich op verschillende woningtypes inschrijven. Ontwikkelaar Scholtens Projecten kon daarop samen met de makelaar op 9 januari 2024 de woningen toewijzen.

Door de enorme belangstelling voor de nieuwbouwhuizen is de 2e fase op verzoek van de gemeente Hollands Kroon naar voren getrokken. De woningen gaan nu ongeveer 6 maanden eerder in de verkoop.

Op 3 juli 2024 start de verkoop van fase 2A: 8 tweekappers, 15 rijwoningen en 3 vrije kavels. Woensdag 3 juli 2024 tussen 17.00 en 19.30 uur bij café Beentjes gelegen aan de Dorpsstraat 88 in Winkel.

Voor meer informatie: www.wonen-dahliapark.nl
 

Lees meer over het project Dahlia Park, Winkel