Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Herinrichting kantoor Breddels Architecten
Breddels Architecten
Herinrichting kantoor Breddels Architecten

Herinrichting kantoor Breddels Architecten

5 JUL 2018

Na het toepassen van dynamisch werken in verschillende projecten van onze hand (zoals bijvoorbeeld Leegwater Houtbereiding), kon ons eigen kantoor natuurlijk niet achterblijven.

Dynamisch werken bevordert gezondheid, productiviteit en creativiteit op de werkvloer. Afwisselend zittend, staand en bewegend werken verhoogt de productiviteit en fitheid en verlaagt vermoeidheid aanzienlijk.

Het oude meubilair was erg gedateerd, mede door de komst van platte beeldschermen en de nieuwe visie over dynamisch werken. Tevens misten wij levend groen op de werkvloer, wat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit en kantoorklimaat. Planten op de werkvloer dragen bij aan het welzijn van de medewerkers, meer zuurstof en zelfs verhoging van de productie. Meerdere redenen dus, om de complete werkvloer te vernieuwen.

Wij hebben 15 nieuwe zit-sta werkplekken gecreëerd, die allen voorzien zijn van een elektrisch verstelbaar extra groot bureaublad in een frisse witte kleur. Tevens zijn de oude bureaustoelen vervangen door ergonomisch verantwoorde bureaustoelen met een Breddels huisstijl groene of blauwe zitting. Voor meer levend groen op de werkvloer hebben wij zelf een ontwerp gemaakt voor nieuwe bijbehorende (ordner)kasten met een geïntegreerde plantenbak. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte.

Voor meer afwisseling in bewegen op de werkvloer, hebben we ook een bureaufiets aangeschaft, ideaal om al zittend achter je bureau toch je benen te bewegen. Voor degene die liever de balans opzoeken hebben we ook een zadelkruk voorzien van schommelbodemplaat.

Lees meer over ons kantoorpand 'Het Rif'.