Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Nieuw bedrijfspand Dakkapellen.nu
Breddels Architecten
Nieuw bedrijfspand Dakkapellen.nu

Nieuw bedrijfspand Dakkapellen.nu

14 FEB 2023

Eind november 2022 is de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Dakkapellen.nu op bedrijventerrein De Vaandel in Heerhugowaard. Een ontwerp van Breddels Architecten dat gerealiseerd gaat worden door Hoogendijk Bouw, onderdeel van de Anton Groep.

De bedrijfsvoering van Dakkapellen.nu zit thans verspreid over meerdere locaties. Om het bedrijfsproces te optimaliseren en de wens voor verduurzaming te realiseren is Breddels Architecten gevraagd voor het ontwerp van een nieuw bedrijfspand. Naast de ruime werkplaats, voorziet het pand in kantoren en een showroom voor zowel dakkapellen.nu als kunststofkozijnen.nu

De hoek van het pand is voorzien van een grote vliesgevel, met daarachter een showroom met kantoren op de verdieping. Het kader rondom de glazen pui van de showroom wordt doorgezet tot aan de overkapping die grenst aan de werkplaats. Het dak achter het kader komt vol te liggen met PV-panelen. Uiteraard krijgt het pand een duurzame installatie met een lucht-water warmtepomp voor de verwarming. Kortom volledig voorbereid op de toekomstige duurzame bedrijfsvoering.

Lees meer over Dakkapellen.nu in Heerhugowaard.