Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Nieuw hoofdkantoor Midocean opgeleverd
Breddels Architecten
Nieuw hoofdkantoor Midocean opgeleverd

Nieuw hoofdkantoor Midocean opgeleverd

27 NOV 2018

Recent is het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van Midocean in Ede opgeleverd.
Midocean is een toonaangevende speler in Europa op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Het hoofdkantoor is gevestigd op de 2e en 3e verdieping in de kroonkantoren van Bloemenveiling Plantion Ede. Plantion is in 2008 door Breddels Architecten ontworpen. De kroon, ook wel krul genaamd symboliseert een in elkaar gedraaide 45 meter hoge kroon van een bloem.

Op de 2e verdieping bevindt zich een grote kantoortuin die in zijn geheel is voorzien van kantoormeubilair dat in hoogte verstelbaar is, op deze manier is 'het nieuwe werken' volledig doorgevoerd bij Midocean.
De PVC visgraat vloer geeft een warme uitstraling aan het geheel. Om de transparantie tussen de kantoorruimte en de afgescheiden afdeling te behouden zijn hier grote glaspuien van Verwol Complete Interieur Realisatie geplaatst.

Op de 3e verdieping is een keuken ingebouwd met een werkcafé. Ook is er een fitnessgelegenheid met kleedruimte aanwezig voor de nodige ontspanning.

Vanaf de bovenste verdieping is er vrij zicht over de A30 en het gehele pand van Plantion.


Lees meer over het nieuwe hoofdkantoor van Midocean.