Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Fijne feestdagen en een gezond en inspirerend 2019
Breddels Architecten
Fijne feestdagen en een gezond en inspirerend 2019

Fijne feestdagen en een gezond en inspirerend 2019

Het einde van 2018 nadert, een jaar waarin we actief zijn geweest op zeer uiteenlopende schaalniveaus.

Van het nieuwe kantoorinterieur van Midocean in de KroonKantoren van Bloemenveiling Plantion Ede, tot een dorpse historische interpretatie in een oude straat in Den Hoorn. Van een verbouw van een rijksmonument aan ’t Fnidsen in Alkmaar, tot stedenbouwkundige ontwikkelingen in het Stationsgebied, de toekomstige woon-werk-wijk van Heerhugowaard.

Op Beveland in Heerhugowaard ontwierpen we voor Segesta, in het kader van de gebiedstransformatie, het woongebouw De Bever met 60 sociale en 18 liberale huurappartementen, wat onlangs gereed kwam en nu staat te glanzen in de zuidelijke zon.

In het Stationsgebied zijn we voor de ontwikkelingscombinatie Bakker-Bukom Trading volop bezig met de transformatie van de voormalige wok-locatie tot een levendig en groen Stationsgebied met een woontoren (81 app.) en een zorggebouw (54 app.).
Door intensiever te bouwen bij de stations sparen we de weilanden en maken we die gebieden interessanter, levendiger en veiliger. Daarnaast zijn de klimaatdoelstellingen beter te halen middels compacte bebouwing met veel klimaat-adaptief groen, duurzame installaties en dicht bij een OV-knooppunt.
In uitvoering zijn twee woongebouwen (49 app.) aan de Van Foreeststraat in Heerhugowaard voor Bot Bouw Initiatief.

Het Bollengebouw, een karakteristiek en cultuurhistorisch gebouw, gelegen aan de Dorpsstraat in Broek op Langedijk is onlangs opgeleverd.
Maar daarnaast bouwden we ook weer aan scholen, winkels, tuincentra en particuliere woningen zoals bijvoorbeeld die van Boer Tom.

Ook in 2019 pakken we elke opdracht weer met veel enthousiasme aan, zoals u al bijna 30 jaar van ons gewend bent.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en inspirerend 2019.

Ons kantoor is gedurende de feestdagen gesloten, vanaf woensdag 2 januari 2019 zijn wij weer bereikbaar.