Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Plantion breidt uit
Breddels Architecten
Plantion breidt uit

Plantion breidt uit

17 APRIL 2023

Door de realisering van een nieuw, multifunctioneel verwerkingscentrum gaat Plantion meer faciliteiten bieden aan klanten en daarnaast ook haar logistieke stromen efficiënter inrichten.

De uitbreiding van het verwerkingscentrum sluit volledig aan op het bestaande gebouw, de dakrand van de nieuwbouw vormt één geheel met het bestaande pand. De bestaande prefab betonplinten met bladmotief zijn hergebruikt in de nieuwbouw.

Het nieuwe verwerkingscentrum omvat een laadkuil met zeven extra aanvoerdocks en een grote expeditieruimte. De zijkanten van de docks zijn van prefab betonelementen. De uitbreiding van 6.250 m² betreft een aanvoerhal van 3.850 m², een gemeenschappelijke koelcel van 150 m² en te verhuren boxruimtes met transportgang van 2.250 m². Doordat de aanvoer straks door deze uitbreiding komt, kan het verdelen van de goederen in de bestaande grote veilinghal grotendeels geautomatiseerd worden.
De oplevering staat gepland in juli 2023.
 
Lees meer over Bloemenveiling Plantion, Ede