Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Restaurant 't Fnidsen geopend
Breddels Architecten
Restaurant 't Fnidsen geopend

Restaurant 't Fnidsen geopend

25 SEPT 2018

Op 12 september 2018 is Restaurant 't Fnidsen, gelegen in de gelijknamige straat in d'Oude stad van Alkmaar, geopend.

Het pand in het centrum van Alkmaar is gerenoveerd, waarbij Breddels Architecten rekening heeft gehouden met het doel de ultieme combinatie te creƫren tussen authentieke staat en modern comfort. Een deel van het pand is monumentaal beschermd, waardoor het oude karakter van het pand goed bewaard is gebleven.

In het restaurant worden verschillende wijnen geserveerd uit de in mei 2017 nieuw geopende wijnspeciaalzaak Rootring-wijnen. Ook hier betreft het een monumentaal pand waarbij Breddels Architecten eveneens zoveel als mogelijk rekening heeft gehouden met het historische karakter van het bestaande pand.

In het najaar van 2018 zullen ook de deuren geopend worden van het boutique hotel dat gelegen is boven Restaurant 't Fnidsen. Het hotel beschikt over 7 kamers waarvan de meeste uitzicht hebben op het historische centrum van Alkmaar.
 

Lees meer over het project Rootring-wijnen.