Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Strandhotel Zoomers bijna klaar
Breddels Architecten
Strandhotel Zoomers bijna klaar

Strandhotel Zoomers bijna klaar

13 JAN 2020

Op 25 januari 2020 zal Strandhotel Zoomers in Castricum aan Zee haar deuren openen.

Het ontwerp van Breddels Architecten dateert uit 2010 en is gerealiseerd in samenwerking met architect Petra Kramer. Het nieuwe strandhotel volgt de footprint van de voormalige strandwinkel 'Strand 10', die half november 2018 gesloopt is.

Het hotel is energieneutraal gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen en systemen.
Het hotel wordt verwarmd door middel van een pelletkachel en er wordt energie opgewekt middels 280 zonnepanelen (voor het hotel en strandpaviljoen). Hierdoor wordt een EPC-waarde van nul bereikt.

Het strandhotel bestaat uit totaal 12 kamers, 4 kamers op de begane grond en 8 op de verdieping, voorzien van een balkon. HKliving en The Other Season zijn betrokken geweest bij de inrichting en styling van het hotel.

Op de begane grond van het Strandhotel bevindt zich de Strandwinkel. Aan de Strandwinkel wordt nog volop gewerkt, om voor het hoogseizoen open te kunnen gaan.

Gasten die overnachten in Strandhotel Zoomers kunnen ontbijten en dineren bij het naastgelegen Strandpaviljoen Zoomers, eveneens in handen van dezelfde eigenaren.
 

Lees meer over het project Strandhotel Zoomers, Castricum .