Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
De Boet 50 jaar!
Breddels Architecten
De Boet 50 jaar!

De Boet 50 jaar!

25 OKT 2022

Tuin-, sfeer- & kluscentrum De Boet in Hoogwoud is al jarenlang een begrip in Noord-Holland en ver daar buiten. Het Boetje, de oude schuur in Hoogwoud waar het allemaal ooit begon, is uitgegroeid tot een modern, uniek en groen bedrijf zonder dat het heeft ingeboet aan sfeer.

In 2014 is De Boet van binnen en van buiten compleet vernieuwd, het gehele tuincentrum heeft een ware metamorfose ondergaan ( lees meer over dit project ). Ook is het dak vernieuwd en voorzien van 3.000 zonnepanelen. Medio 2023 hoopt De Boet volledig van het gas af te zijn, er wordt momenteel hard gewerkt aan de aanleg van een warmtepomp.


De Boet is altijd in beweging en groeit mee met de tijd en vraag. Breddels Architecten is al jaren nauw betrokken bij de vele verbouwingen, vernieuwingen en toekomstplannen.
De laatste grote verbouwing vond in 2014 plaats. Hierbij werd de vroegere bouwmarkt - aan de kant van het dorp - vervangen door een prachtig nieuw gebouw met een grote verdieping. Ook de gevel en de entree kregen een facelift, helemaal in de stijl van De Boet en tegelijkertijd eigentijds. Later is ook de oude foliekas vervangen door een nieuwe koude kas met een nieuw magazijn.

Inmiddels rijdt de eigen bezorgdienst van De Boet met vier wagens door heel Nederland en Belgiƫ. Omdat de vraag toeneemt wordt er momenteel gewerkt aan de realisatie van een nieuwe loods.

Het is fijn om al jaren prettig samen te werken met het team van De Boet en onder andere Kuijpers Bouwbedrijf uit Hoogwoud, om alle vernieuwingen en uitbreidingen te realiseren.
 

Wij wensen De Boet een bloeiend jubileumjaar toe!