Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
De Hooghe Heeren opent (terras)deuren
Breddels Architecten
De Hooghe Heeren opent (terras)deuren

De Hooghe Heeren opent (terras)deuren

12 MEI 2021

In 2020 kocht de familie Beers uit Hoogwoud (van tuincentrum De Boet) het oude Partycentrum Opstap in het hart van Hoogwoud, om hier een bruisende ontmoetingsplaats van te maken.

Het gebouw, met een rijke geschiedenis, is volledig gestript en van boven tot onder verbouwd en uitgebreid.

Er is een Grand Café met een zonnig terras en een gezellige bar. Er zijn diverse feest- en vergaderruimtes en er is zelfs een sfeervol ingerichte buitenruimte "De Hofweide" in aanbouw. Alle ruimtes hebben een sfeervolle nieuwe uitstraling gekregen en zijn uitgerust met de laatste technische snufjes op het gebied van warmte, lucht, licht en geluid.

Ook hebben straks zo'n twintig verenigingen van dart, biljart tot dans en toneel weer een dak boven hun hoofd in De Hooghe Heeren.

Op dit moment worden door Kuijpers Bouwbedrijf de laatste puntjes op de i gezet en sinds 6 mei jl. kan men al buiten op het terras genieten van het goede leven.
 

Kijk voor meer informatie en openingstijden van De Hooghe Heeren op hun website .