Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Winkelcentrum Geesterduin opgeleverd
Breddels Architecten
Winkelcentrum Geesterduin opgeleverd

Winkelcentrum Geesterduin opgeleverd

19 APRIL 2021

Na een aantal jaren van slopen, timmeren en schilderen is onlangs winkelcentrum Geesterduin in Castricum door bouwbedrijf Tervoort Egmond opgeleverd.

De verbouwing en revitalisering is in verschillende fases uitgevoerd zodat alle winkels tijdens de bouwfase met zo min mogelijk overlast voor het winkelende publiek open gebleven zijn.

Met name de entree’s en de winkelpassage’s zijn ingrijpend aangepakt, tevens is er extra hoogte aan de passages toegevoegd waardoor bovenlichten mogelijk zijn geworden, daarnaast zijn er op regelmatige afstand houten spanten aangebracht.

Hiermee is een éénduidige moderne uitstraling voor het winkelcentrum gerealiseerd zodat het winkelend publiek en de ondernemers weer jaren voort kunnen.

Wij bedanken de opdrachtgever VvE Geesterduin, RotteveelM4 , Tervoort Egmond , PromTeg groep en Berkhout Tros Bouwadviseurs voor de prettige samenwerking.