Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Oplevering YongLi Europe in Oudkarspel
Breddels Architecten
Oplevering YongLi Europe in Oudkarspel

Oplevering YongLi Europe in Oudkarspel

28 MEI 2021

Het nieuwe kantoorpand van YongLi Europe op bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel is opgeleverd.

Het nieuwe bedrijfspand bestaat uit een grote productiehal in stijl van de bestaande bedrijfsgebouwen, met daarin een ruim kantoorgedeelte. Het pand is bekleed met een geïsoleerde buitenschil met een gemetselde plint met daarboven sandwichpanelen. Het kantoorgedeelte heeft een strakke band welke gevuld is met elektrisch bedienbare lamellen zonwering waarachter de glazen gevel gepositioneerd staat.

In de nieuwe hal staat naast de huidige productielijn ook een gloednieuwe productielijn. De ontstane ruimte in de overige panden wordt gebruikt om de voorraad uit te breiden.

Wij bedanken YongLi Europe voor het vertrouwen dat we wederom het ontwerp mochten maken. Voor een blik op de eerder ontworpen panden gelegen aan de Koolmand op bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel klik hier .

Tevens bedanken wij Aannemingsbedrijf De Jong Ursem , Holland Staal , Building Elegance , Witte Koeltechniek en Borst Grond-, Weg en Waterbouw voor de prettige samenwerking.