Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Etos en Primera in Tuitjenhorn op 23 juni geopend
Breddels Architecten
Etos en Primera in Tuitjenhorn op 23 juni geopend

Etos en Primera in Tuitjenhorn op 23 juni geopend

24 JUNI 2021

Onder leiding van de initiatiefnemers Yvonne van Duin en haar zoon Luke Beemsterboer is er het afgelopen half jaar keihard gewerkt aan de transformatie van de voormalige DA-winkel tot een Etos en Primera aan de Dorpsstraat in Tuitjenhorn.

De klanteningang is verplaatst naar de rechterkant van het pand met een voorportaal geaccentueerd met een in het oog springend stoer houten spant. De ingang ligt iets naar achteren zodat er met een voorpleintje voor ontmoeting is ontstaan.

De winkelhoogte is aangepast aan de eisen van deze tijd. De daarmee gepaard gaande aanzienlijke gebouwverhoging is opgelost middels pannendaken zodat de dorpse schaal behouden is gebleven. De voormalige wat gedateerde etalage is volledig hergebruikt en heeft een hele nieuwe eigentijdse jas gekregen.

Bij binnenkomst via de nieuwe entree loop je rechtdoor de Etos in en sla je links af naar de Primera. Deze winkel heeft een uitgebreid dienstverlenend assortiment, waaronder een stomerijservice, een postagentschap en een Geldmaat. Een aanwinst voor het centrum van Tuitjenhorn.

Breddels Architecten felicteert Yvonne van Duin, Luke Beemsterboer en het hele team met deze mooie winkels.