Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Koninklijk nieuws voor de Orchideeën Hoeve
Breddels Architecten
Koninklijk nieuws voor de Orchideeën Hoeve

Koninklijk nieuws voor de Orchideeën Hoeve

23 SEPT 2022

Breddels Architecten feliciteert de Orchideeën Hoeve met de koninklijke onderscheiding. De Orchideeën Hoeve is officieel benoemd tot ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Het overdekte junglepark ontving het predicaat op 16 september jl. uit handen van commissaris van de Koning Leen Verbeek tijdens een feestelijke bijeenkomst.

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is uitgegroeid tot de grootste tropische trekpleister van Europa. Door op een thematische manier het vernuft van de natuur in de spotlight te plaatsen, ervaren en beleven jaarlijks meer dan 286.000 bezoekers hoe planten en dieren overleven, verleiden en samenwerken. In 2019 bestond het familiebedrijf maar liefst 100 jaar.

De Orchideeën Hoeve beslaat 25.000 vierkante meter en bestaat uit de Orchideeëntuin, het Amazone Regenwoud, de Lorituin, de Vlinder Vallei, de ‘Zwevende’ Bloementuin, het Mangrovebos Speelparadijs, de Citruslaan, het Jungletheater, het Makirijk, de stokstaartjestuin, een moderne winkel, een sfeervol serrerestaurant en de orchideeënkwekerij. Het familiebedrijf wordt gerund door de broers Thomas en Jeroen Maarssen - de vierde generatie van tuindersfamilie Maarssen - en is door de ANWB meerdere jaren op rij bekroond als het ‘Leukste uitje van Flevoland’.
 
We zijn trots dat wij deel mogen uitmaken van het team dat zich bezighoudt met de complete metamorfose van de horeca, de receptie en de winkel. Het is een genot om samen te werken met dit team van creatieve mensen.

Na een hele mooie zomer, zin in weer een warme tropische dag? Dan raden wij een bezoek aan de Orchideeën Hoeve zeker aan!
 

>> Lees meer over de Orchideeën Hoeve.