Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Lentekriebels...
Breddels Architecten
Lentekriebels...

Lentekriebels...

10 APRIL 2020

We maken momenteel met elkaar een bezorgde en onzekere tijd door. Maar gelukkig zijn er ook mooie dingen die gebeuren om ons heen, kijk naar de natuur. Zij trekt zich niets aan van deze bizarre tijden.

Onze huisfotograaf Dick Breddels is de afgelopen weken op pad geweest om recent opgeleverde projecten te fotograferen in een heerlijk lente zonnetje. Dit heeft mooie plaatjes opgeleverd van onder andere een eigentijdse woning in Heiloo , een autarkisch duinhuis in Egmond aan den Hoef , een volledig gemoderniseerde jaren 70 woning in Den Helder , een boerderijwoning in Nieuwe Niedorp , een verbouwing en herbestemming van het monumentale Bollengebouw in Broek op Langedijk en het nieuwe appartementencomplex De Foresto in Heerhugowaard . We willen deze plaatjes graag delen.

Ondertussen werken we verder aan mooie projecten, vanuit thuis of kantoor en houden we ons aan de voorgeschreven maatregelen. We hopen met elkaar dat er snel een einde komt aan deze bizarre tijd.