Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Mimas en Neso in Heerhugowaard
Breddels Architecten
Mimas en Neso in Heerhugowaard

Mimas en Neso in Heerhugowaard

04 APR 2024

In het hart van de nieuwe stadswijk De Frans heeft Breddels Architecten twee appartementencomplexen 'Mimas' en 'Neso' ontworpen, gelegen tussen de Deimoslaan en de Hectorlaan in Heerhugowaard.

Het appartementengebouw 'MIMAS' bestaat uit 31 koopappartementen, waarvan de verkoop in mei start. Het aanbod bestaat uit twee-, drie- en vier-kamerappartementen variërend van ca. 46 m² tot ruim 100 m². Het zijn comfortabele woningen met een balkon, dakterras of tuin.

De appartementen worden door Bot Bouw gebouwd volgens moderne standaarden. Zo genieten kopers niet alleen van stijlvolle architectuur, maar ook van een zorgeloze toekomst zonder hoge onderhoudskosten. Ze worden bovendien aangesloten op het warmtenet van de Duurzame Ring van Heerhugowaard. Daarmee kun je het appartement niet alleen verwarmen maar schakel je op warme dagen eenvoudig over op koelen.

De oplevering staat gepland voor eind 2025.
Meer informatie op: woneninmimas.nl

 

Woningcorporatie Woonwaard, ontwikkelaar Groen & Groen Vastgoed en Bot Bouw hebben onlangs overeenstemming bereikt over de bouw van 37 sociale huurappartementen in het naastgelegen appartementengebouw 'NEΣO', vernoemd naar een zeenimf uit de Griekse mythologie.

Eind maart tekenden Nicole van Wijk van Woonwaard, Richard Groen van Groen & Groen Vastgoed en Gem Bot van Bot Bouw hiervoor de overeenkomst. Dit project omvat 10 twee-kamerappartementen van 39 m² en 27 drie-kamerappartementen variërend van 65 m² tot 67 m².

De appartementen worden door Bot Bouw turn-key gebouwd in de nieuwe stadswijk De Frans in Heerhugowaard. Gemeente Dijk en Waard maakt van dit gebied een toekomstbesteding, sterk en dynamisch woon- en werkgebied. Op de locatie van deze nieuwbouw zal door Bot Bouw binnenkort worden gestart met de sloop van de bestaande bebouwing, de start van de bouw zal daarna plaatsvinden.

De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2026.