Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Nieuwe vestiging Intratuin Deventer geopend
Breddels Architecten
Nieuwe vestiging Intratuin Deventer geopend

Nieuwe vestiging Intratuin Deventer geopend

04 MRT 2019

Op 1 maart 2019 is de nieuwe vestiging van Intratuin Deventer geopend, gelegen aan de Weg door Zuid-Salland 1, in de wijk Blauwenoord.

Het nieuwe tuincentrum heeft een vloeroppervlakte van 10.000 m2. Een winkeloppervlakte van circa 6.700m² op de begane grond en op de verdieping nog eens circa 2.000m². Daarnaast is er op de begane grond een ruim opgezette buitenverkoop van circa 2.000m² en een ruim en hoog magazijn van circa 1.000m².
Het parkeerterrein biedt ruimte aan circa 400 auto’s en heeft een eigen afslag vanaf de provinciale weg (N348/Weg door Zuid-Salland).

In samenwerking met SVT Branding & Design Group en Intratuin Nederland heeft Breddels Architecten een totaal nieuw concept "Intratuin 3.0" uitgewerkt.
Intratuin Deventer is opgebouwd uit verschillende conceptstores. De bezoekers stappen letterlijk een lifestyle magazine binnen waarin je als het ware door de verschillende rubrieken kunt lopen. Er is een korte route gemaakt voor de snelle, doelgerichte koper en een uitgebreide route waarbij alle afdelingen aan bod komen.

Naast de afdeling voor (buiten)planten, (tuin)meubels, dieren(benodigheden) en (woon)accessoires worden er ook workshops aangeboden in de oranjerie op het buitenterrein. Tevens kunnen bezoekers terecht in de "Groentetuin" voor verse groenten en fruit en staan in de "Proeftuin" gerechten met seizoensgebonden producten op het menu.

Lees meer over Intratuin Deventer.