Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
De Foresto bijna wind- en waterdicht
Breddels Architecten
De Foresto bijna wind- en waterdicht

De Foresto bijna wind- en waterdicht

01 APRIL 2019

In de groene dorpse Heemradenwijk in Heerhugowaard worden op dit moment 49 appartementen gebouwd. De riante appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, één van vier en één van vijf bouwlagen.

Het complex ‘De Foresto’ is vernoemd naar de oude adelijke familie Van Foreest uit 1250, welke haar oorsprong toen vond onder de naam ‘De Foresto’.

Te midden van deze gebouwen komt een fraai vormgegeven tuin, die de gebouwen met elkaar verbindt en toegang geeft tot de entree.

De driekamerappartementen van ca. 90m² bestaan uit een woonkamer met open keuken, groot balkon, twee slaapkamers en een ruime badkamer. Op de begane grond bevinden zich de extra inpandige bergingen. Ook heeft elk appartement zijn eigen parkeerplaats.

Het hoogste punt is bereikt en de pv-panelen worden momenteel op het dak geplaatst. Binnenkort worden de kozijnen geplaatst en zal het geheel wind- en waterdicht zijn.

De oplevering staat gepland op september 2019.
 

Lees meer over De Foresto.