Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Twee nieuwe winkels in Tuitjenhorn
Breddels Architecten
Twee nieuwe winkels in Tuitjenhorn

Twee nieuwe winkels in Tuitjenhorn

23 MRT 2021

Vanaf de zomer 2021 zal er een Etos en Primera geopend worden in Tuitjenhorn.

Yvonne van Duin en haar zoon Luke Beemsterboer zetten samen deze nieuwe zaak op in Tuitjenhorn. De Etos komt in de drogisterij die al aan de Dorpsstraat zat, ter hoogte van de kerk.

De interne sloop is inmiddels gestart en Breddels Architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de ver- en nieuwbouw van deze twee winkels.
De ingang wordt verplaatst naar de rechterkant met een mooi voorportaal van zes bij zes meter, geaccentueerd met een in het oog springend houten spant. De gevel van de entree wordt bekleed met horizontale houten delen en krijgt een riante schuifdeur als entree. De bestaande pui van de etalage in de voorgevel links wordt geupgrade met houten stijlen en in hoogte variƫrende panelen.

Bij binnenkomst via de nieuwe entree ligt de Etos gelijk voor je en links komt de Primera, een winkel met een uitgebreid assortiment, waaronder een stomerijservice, een postagentschap en een Geldmaat.