Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Wonen in De Zangvogel, Heerhugowaard
Breddels Architecten
Wonen in De Zangvogel, Heerhugowaard

Wonen in De Zangvogel, Heerhugowaard

01 MRT 2021

Wonen in De Zangvogel, dat klinkt als muziek in de oren.

De Zangvogel gelegen in de wijk De Draai in Heerhugowaard wordt een wijk waar groen en water centraal staan en waar je kan wonen in een dorpse sfeer met de mogelijkheden en voorzieningen van een stad. Breddels Architecten heeft verschillende soorten woningen mogen ontwerpen bestaande uit 9 vrijstaande woningen, 22 twee-onder-één-kapwoningen en 9 levensloopbestendige woningen.

Er zijn verschillende typen vrijstaande woningen variërend van 176 m² tot circa 195 m² oppervlakte.

De diverse twee-onder-één-kapwoningen worden kenmerkt door de verschillende gevelbeelden, mede bepaald door de gekozen opties van de toekomstige bewoners. Deze woningen zijn variërend in oppervlakte van 145 m² tot 163 m².

Ook heeft Breddels Architecten 9 levensloopwoningen ontworpen. Alle voorzieningen zijn aanwezig op de begane grond. Op de verdieping is ruimte voor één of meerdere slaapkamers. Deze woningen zijn maar liefst 7,5 meter breed waardoor er een heerlijke achtertuin ontstaat.

Via een online configurator kan een toekomstige bewoner zelf de woning verder naar wens aanpassen met verschillende opties die gelijk visueel in beeld gebracht worden en de woningprijs wordt daar gelijk op aangepast: Woningconfigurator