Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Stationshaven in de verkoop
Breddels Architecten
Stationshaven in de verkoop

Stationshaven in de verkoop

25 APR 2024

Na een intensief ontwikkeltraject is het project 'Stationshaven' op 20 april jl. in verkoop gegaan tijdens een zeer goed bezochte verkoopmanifestatie in Hotel Heer Hugo.

Stationshaven is qua ontwerp wellicht het meest opvallende project in het Stationskwartier van Dijk en Waard, gelegen op een prominente plek tussen het NS-Station van Heerhugowaard en het Rijk der duizend eilanden in Broek op Langedijk. Het ontwerp heeft een opvallende en goed doordachte architectuur met een getrapte gevel en daarnaast een ronding op de hoek van de Industriestraat en de Stationsweg, die het gebouw een speels karakter geven. Trapsgewijs gebouwd, zodat iedereen altijd geniet van een prachtig uitzicht en mooie buitenruimten. Bovendien is er een grote binnentuin met veel ruimte voor groen en om heerlijk te verblijven, maar ook een fijne plek voor vogels en insecten.

Het project is ontwikkeld door Brolan vastgoed & ontwikkeling (de ontwikkeltak van De Geus Bouw) en de 156 appartementen worden straks gerealiseerd door de bouwcombinatie K_Dekker bouw & infra b.v. en De Geus Bouw. Stationshaven bestaat uit 97 koop- en 59 sociale huurappartementen. Het grootste deel bestaat uit twee- en driekamerappartementen variërend van 46 m² tot maar liefst 196 m². Allen met fraai uitzicht, veel lichtinval en voorzien van een ruime buitenruimte, zoals een terras, balkon, (dak)tuin of loggia. En allen bereikbaar met trap en lift.
 

Bezoek voor meer informatie de projectwebsite: stationshaven.nl


Lees meer over het project Stationshaven