Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Duurzaamheid
 

Duurzaamheid is voor ons geen op zichzelf staand onderdeel binnen onze ontwerpfilosofie, het is onlosmakelijk verbonden met al onze gebouwen. Daarbij maken wij gebruik van innovatieve technieken op het gebied van duurzaamheid en kiezen voor duurzame en natuurlijke materialen. Materialen die mooi verouderen en tijdloos zijn.

Een gebouw moet duurzaam zijn. Dit wil zeggen dat keuzes in het ontwerpproces bewust en weloverwogen gemaakt moeten worden, met het oog op de toekomst en de toekomstige generaties. Duurzaamheid gaat verder dan ‘zonnepanelen op het dak’ of het inkopen van groene stroom, het gaat over de levensduur van een gebouw, flexibiliteit binnen een ontwerp,  de materialisering en de wijze waarop nagedacht wordt over de toekomst tijdens de totstandkoming van het ontwerp.

Wij willen niet alleen mooie gebouwen maken, maar ook dat deze met plezier worden gebruikt. Nu en in de toekomst. En naar volle tevredenheid van alle gebruikers. Wij maken levensvatbare en duurzame gebouwen.


Enkele voorbeelden: