Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt en om het u mogelijk te maken de inhoud van deze website via social media te delen, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Breddels Architecten
Visie
 

Breddels Architecten realiseert gebouwen om in te wonen , werken , winkelen , leren en leven . Een breed scala projecten waarvoor een dynamische en leergierige houding onvermijdelijk is. De ene discipline kan de andere soms inspireren.

Elk ontwerp begint met actief luisteren naar de wensen en dromen van de opdrachtgever. Pas dan kunnen we huizen ontwerpen waar de toekomstige bewoner zich thuis voelt. Zorgen we voor architectuur die bijdraagt aan de aantrekkingskracht van een bedrijf. Creëren we een omgeving waar een werknemer, scholier of sporter zijn talenten het beste kan ontplooien. Daarbij weegt het aspect 'mooi' absoluut mee, maar staat het plezier van de gebruiker centraal. Nu en in de toekomst.

Samen werken, samen oplossingen zoeken voor de wensen van de opdrachtgever en kwaliteit leveren die past in 'zijn maat en budget'. Dromen verwezenlijken tot tastbare gebouwen die de tijd kunnen doorstaan. Daarbij kiezen we voor innovatieve en duurzame technieken en werken we graag met natuurlijk en duurzame materialen, die mooi verouderen en tijdloos zijn.

Onze ontwerpen zijn goed en doordacht en leiden tot gebouwen waarin wordt geleefd, gewoond, gewinkeld, gewerkt, gesport of gespeeld. Gebouwen die een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze omgeving. Die zich voegen in een ruimte, zonder daarin te verdwijnen.

Een doordacht ontworpen gebouw is de vertaling van een visie die terugkomt in de manier van werken of wonen in het gebouw.